4. Virėjas turi atitikti šiuos reikalavimus:
4. 1. turėti galiojantį sveikatos žinių -privalomų higienos įgūdžių pažymėjimą;
4. 2. turėti galiojančią privalomos sveikatos patikrinimo asmens medicininę knygelę;
4. 3. žinoti Higienos normą HN 15:2005 „Maisto higiena“, reglamentuojančią maisto gamybą, sanitariją, Gerosios higienos praktikos taisykles viešojo maitinimo įmonėms organizuoti;
4. 4. žinoti visų virtuvėje esančių įrengimų eksploatacines arba gamyklos gamintojo instrukcijas;
4. 5. žinoti patiekalų gamybos būdą, kaip iš receptūrose nurodytų žaliavų esamose gamybos sąlygose pagaminti maisto patiekalus, atitinkančius standartų reikalavimus;
4. 6. žinoti virtuvės įrengimų racionalaus darbo rėžimus;
4. 7. pagal kompetenciją virėjas privalo vadovautis Lietuvos Respublikos įstatymais ir poįstatyminiais aktais, Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimais ir kitais Lietuvos Respublikoje galiojančiais norminiais aktais, reglamentuojančiais įstaigų veiklą, darbo santykius, darbuotojų saugą ir sveikatą, darbo tvarkos taisyklėmis, darbo sutartimi, šiuo pareigybės aprašymu kitais UAB „Infinity group“ lokaliniais dokumentais (įsakymais, potvarkiais, nurodymais, taisyklėmis ir pan. ). ;
4. 8. gebėti planuoti ir organizuoti savo veiklą, gebėti spręsti iškilusias problemas ir konfliktus;
4. 9. gebėti mokėti naudotis sudarytu valgiaraščiu – reikalavimu;
4. 10. gebėti dirbti komandoje;
4. 11. gebėti savarankiškai planuoti, organizuoti darbą ;
4. 12. gebėti prižiūrėti gamybinio inventoriaus žymėjimą;
4. 13. gebėti diegti Geros higienos praktikos (GHP) taisykles. gebėti mokėti naudotis ir ruošti patiekalus pagal sudarytas technologines korteles – receptūras;
4. 14. laikytis sanitarinių – higieninių reikalavimų. 4. 15. Kompetenciniai reikalavimai:
4. 16. atsakingumas;
4. 17. pareigingumas;
4. 18. iniciatyvumas;
4. 19. kūrybiškumas;
4. 20. organizuotumas;
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.