Padavėjo ir barmeno profesijos mokytojo tikslas parengti kvalifikuotą darbuotoją, kuris gebėtų savarankiškai aptarnauti maitinimo paslaugas teikiančių įmonių lankytojus, pokylių ir priėmimų svečius, gaminti gėrimus, kokteilius, šaltuosius ir karštuosius užkandžius bei juos patiekti. Profesijos mokytojas supranta padavėjo ir barmeno profesinę veiklą, veiklos procesus, funkcijas ir uždavinius. Geba perteikti jau turimus, neformaliuoju ir (arba) savaiminiu būdu įgytus padavėjo ir barmeno kvalifikacijoms būdingus gebėjimus. Profesijos mokytojas teoriniuose užsiėmimuose moko maitinimo įmonių ir barų veiklos, kulinarijos, maisto prekių mokslo, salės paruošimo, stalų serviravimo, lankytojų aptarnavimo, priėmimų organizavimo, higienos normų reikalavimų, apsakaitos vedimo, estetikos ir kt. Praktinius mokymus vykdo mokyklos verslo praktinio mokymo kabinetuose, laboratorijose, maitinimo įmonėse. Jų metu įtvirtina mokiniams klientų aptarnavimo, gėrimų ir patiekalų gaminimo, apskaitos vedimo ir kt. gebėjimus.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.