4. Šias pareigas einantis darbuotojas vykdo šias funkcijas:
4. 1. laikosi karštųjų bei šaltųjų mėsos, žuvies, varškės, kiaušinių, kruopų, miltų, makaronų, daržovių patiekalų, garnyrų, salotų, užkandžių, konditerijos gaminių ir sriubų gamybos technologinių procesų bei
patiekalų pateikimo reikalavimų; 4. 2. gaminant patiekalus naudojasi
receptūromis, taupiai ir tikslingai naudoti žaliavas, žinoti jų paskirtį, apdorojimo būdus; 4. 3. atsako už gaminamų patiekalų kokybę, realizacijos
terminų, temperatūrinio rėžimo bei atitinkamų žurnalų pildymą; 4. 4. saugiai naudojasi valgykloje esamais įrengimais, įrenginiais bei inventoriumi;
4. 5. darbo metu dėvi specialiąją aprangą, pastoviai profilaktiškai tikrinasi
sveikatą ir turi asmens medicinos knygelę; 4. 6. laikosi asmens higienos, sanitarijos reikalavimų, darbo drausmės bei saugos reikalavimų, prižiūri
savo darbo vietą; 4. 7. pagal kompetenciją dalyvauja seminaruose bei
kvalifikacijos kėlimo kursuose
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.