Virėjas
Apie siūlomą darbą, darbo pobūdis
Virėjo pareigoms priimamas dirbti asmuo, ne jaunesnis, kaip 18 metų, turintis virėjo kvalifikaciją, nustatyta tvarka pasitikrinęs sveikatą bei išklausęs higienos įgūdžių kursą, susipažinęs su geros higienos praktikos taisyklėmis viešojo maitinimo įmonėms. Virėjas turi mokėti, žinoti ir išmanyti: 1. norminius ir teisinius maisto gamybos technologijos aktus; 2. gaminių konstrukciją ir produktų sudėtį; 3. pagrindinius technologijos įrengimus ir jų darbo principus; 4. žaliavų, medžiagų, paruoštos produkcijos technologinius reikalavimus; 5. technologinius procesus ir gamybos režimus. Virėjo funkcijos:
1. tiksliai pagal svorį priimti iš sandėlio ir panaudoti produktus;
2. maistą gaminti griežtai laikantis Geros higienos praktikos taisyklių reikalavimų, ikimokyklinių įstaigų higienos normų ir taisyklių, vadovaujantis patiekalo receptūros technologinėmis kortelėmis;
3. užtikrinti, kad į grupes išduodamas maistas būtų reikiamos temperatūros, atitiktų nustatytas svorio normas;
4. užtikrinti, kad maistas į grupes būtų išduodamas griežtai laikantis nustatyto grafiko;
5. markiruoti ir prižiūrėti virtuvės inventoriaus, įrengimų, indų švarą, tvarką, saugumą;
6. esant reikalui vykdyti visus pagalbinius darbus, būtinus normaliam virtuvės darbui užtikrinti;
7. atsakingai pildyti reikiamus savikontrolės žurnalus.
Darbo sritis:
Virėjai
Restoranai, maisto gamyba
Restoranai, maisto gamyba
Darbo užmokestis
Siūlomas atlyginimas:
nuo 704 EUR iki 1355 EUR
Nurodyta suma mėnesinis atlyginimas, neatskaičius mokesčių.
Nurodyta suma mėnesinis atlyginimas, neatskaičius mokesčių.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.
Kiti šios darbo srities darbo skelbimai
Siūlome picų kepėjos (-o) ir virėjos (-o) sezoninį darbą picerijoje Šventojoje
UAB "Bokalas"
Šventoji, Siūlo darbą
Reikalingas virejas Austrijoje
Austrija, Siūlo darbą
Darbas karštų patiekalų virėjui-Работа повару
UAB "EVLADA" Restoranas "Svarstyklės"
Kaunas, Siūlo darbą