Virėjas
Apie siūlomą darbą, darbo pobūdis
4. Šias pareigas einantis darbuotojas vykdo šias funkcijas:
4. 1. laikosi karštųjų bei šaltųjų mėsos, žuvies, varškės, kiaušinių, kruopų, miltų, makaronų, daržovių patiekalų, garnyrų, salotų, užkandžių, konditerijos gaminių ir sriubų gamybos technologinių procesų bei
patiekalų pateikimo reikalavimų; 4. 2. gaminant patiekalus naudojasi
receptūromis, taupiai ir tikslingai naudoti žaliavas, žinoti jų paskirtį, apdorojimo būdus; 4. 3. atsako už gaminamų patiekalų kokybę, realizacijos
terminų, temperatūrinio rėžimo bei atitinkamų žurnalų pildymą; 4. 4. saugiai naudojasi valgykloje esamais įrengimais, įrenginiais bei inventoriumi;
4. 5. darbo metu dėvi specialiąją aprangą, pastoviai profilaktiškai tikrinasi
sveikatą ir turi asmens medicinos knygelę; 4. 6. laikosi asmens higienos, sanitarijos reikalavimų, darbo drausmės bei saugos reikalavimų, prižiūri
savo darbo vietą; 4. 7. pagal kompetenciją dalyvauja seminaruose bei
kvalifikacijos kėlimo kursuose
Darbo sritis:
Virėjai
Restoranai, maisto gamyba
Restoranai, maisto gamyba
Darbo užmokestis
Siūlomas atlyginimas:
nuo 905 EUR iki 1000 EUR
Nurodyta suma mėnesinis atlyginimas, neatskaičius mokesčių.
Nurodyta suma mėnesinis atlyginimas, neatskaičius mokesčių.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.
Kiti šios darbo srities darbo skelbimai
Siūlome picų kepėjos (-o) ir virėjos (-o) sezoninį darbą picerijoje Šventojoje
UAB "Bokalas"
Šventoji, Siūlo darbą