Virėjo funkcijos:
1. tiksliai, pagal svorį priimti iš maisto sandėlio maisto produktus; 2. pagal maisto produktų paruošimo taisykles ir technologiją bei sudarytą valgiaraštį gaminti kokybišką, porcijų normas atitinkantį maistą, tikrinti priimtų prekių pavadinimus, kiekį, markiravimą, įpakavimą;
3. išduoti grupėms pagal nustatytą laiką, kontroliuoti ir užtikrinti, kad į grupes išduodamas maistas būtų reikiamos temperatūros, atitiktų nustatytas svorio normas;
4. užtikrinti, kad maistas į grupes būtų išduodamas griežtai laikantis nustatyto grafiko;
5. darbą virtuvėje organizuoti pagal sanitarinius-higieninius reikalavimus;
6. pildyti priskirtus savikontrolės žurnalus;
7. dalyvauti atliekamose inventorizacijose, patikrinimuose, revizijose;
8. vykdyti kitus su įstaigos funkcijomis susijusius nenuolatinio pobūdžio direktoriaus, direktoriaus pavaduotojo ugdymui, ūkio padalinio vadovo, maitinimo organizatoriaus pavedimus ir užduotis, pagal priskirtą kompetenciją, kad būtų pasiekti įstaigos strateginiai tikslai.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.