Apie siūlomą darbą, darbo pobūdis
Vyriausiojo virėjo pareigybė priskiriama kvalifikuotų darbuotojų grupei. Vyriausias virėjas turi žinoti ir mokėti:
• materialinės atsakomybės pagrindus dirbant su maisto produktais;
• darbo su maisto produktais apskaitos ir kalkuliacijos taisykles;
• įrengimų, virtuvės inventoriaus, indų, taros paskirtį, jų priežiūros ir naudojimo taisykles;
• patiekalų ir kulinarinių gaminių ruošimo technologiją;
• šiluminio maisto produktų apdorojimo (virimo, kepimo, troškinimo) trukmę ir temperatūrą;
• pusgaminių ir paruoštos produkcijos laikymo bei realizavimo sąlygas; • dietinės mitybos pagrindus, dietinių patiekalų ruošimo technologiją;
Vyriausias virėjas privalo vadovautis:
• Lietuvos Respublikos įstatymais ir poįstatyminiais aktais;
• HN 15:2005 „Maisto higiena“, HN 75:2016 „Ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo programų vykdymo bendrieji sveikatos saugos reikalavimai“.
Darbo sritis:
Virėjai
Restoranai, maisto gamyba
Darbo užmokestis
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.