Darbo virtuvėje organizavimas;
Maisto gamybos technologinio proceso užtikrinimas;
Pirminis maisto produktų paruošimas, gaminimas pagal patvirtintus receptus ir standartus;
Kokybiškas šaltų bei karštų užkandžių, patiekalų, desertų bei gėrimų gaminimas bei pateikimas;
Darbas su virtuvės įranga ir jos priežiūra;
Švaros ir tvarkos palaikymas darbo vietoje;
Kasdienis pristatomų bei naudojamų produktų kokybės įvertinimas.
VIRĖJAS (-A)
Esate patyręs virėjas (-a) ir mylite savo darbą bei dievinate gaminti kokybiškus patiekalus.
Sugebate savarankiškai organizuoti savo darbą.
Esate kūrybiškas ir pilnas idėjų.
Atsakingas, punktualus;
Norite ne tik dirbti ir užsidirbti, bet ir mokytis bei tobulėti.
Sekate gastronomijos naujoves ir sugebate jas įgyvendinti. Jūs esate pasiruošęs (-usi) dirbti slenkančiu grafiku ir kartais viršvalandžius.
Esate energingas (-a), motyvuotas (-a), užsispyręs (-usi). Žinote ir laikotės tinkamos saugos, higienos ir sanitarinių reikalavimų.
Visada laiku mokamą atlyginimą;
Geras ir jaukias darbo sąlygas;
Draugišką kolektyvą ir reiklius, bet supratingus vadovus.
Restoranų grupė FOKUS visada didelį dėmesį skiria patiekalų kokybei ir aptarnavimui. Gamyboje naudojame tik geriausius maisto produktus. Kiekvienas mūsų patiekalas - tai mažas šedevras. O vizitas pas mus - tai tikras kulinarijos spektaklis. Mūsų kolektyvas - tai bendraminčiai, dievinantis darbą virtuvėje ir dirbantys vardan bendro tikslo - patenkinto kliento.
Restoranai, maisto gamyba
Bruto (ant popieriaus)