Apie siūlomą darbą, darbo pobūdis
Naujai Vilniuje sukurtas Azijietiškos virtuvės projektas kviečia talentingus kandidatus į universalaus virėjo poziciją (suši meistro). Tai pasiūlymas savimi pasitikinčiam ir ambicingam restorano verslo profesionalui. Reikalavimai: - Virtuvės padalinių tvarkos, sanitarių higienos normų, produktų ir pusfabrikačių saugojimo ir apdorojimo taisyklių žinojimas. - Gerai išlavinti skonio pojūčiai. - Techninės įrangos, technologinių maisto gamybos procesų ir patiekimo žinojimas. - Profesionalus darbo atlikimas. - Darbingumas, aktyvumas, gebėjimas valdyti stresą. Pareigos: - Dalyvavimas naujų patiekalų kūrime pagal bendrą virtuvės koncepciją. - Dalyvavimas sezoninių spec. patiekalų kūrime. - Technologinių kortelių išmanymas ir paruošimas. - Maisto paruošimo technologijų išmanymas. - Higienos normų laikymasis. - Gamybos organizavimo sugebėjimai, mokėjimas pateikti reikiamos temperatūros, estetiškai atrodantį patiekalą. - Švaros kontrolė. - Maisto produktų kokybės kontrolė. Darbo salygos:
- Penkios darbo dienos per savaitę (5/2). - Tvarkinga darbo aplinka. - Patrauklus atlyginimas
Darbo sritis:
Virėjai
Restoranai, maisto gamyba
Darbo užmokestis
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.