Darbo pobūdis:
Patiekalų ruošimas pagal patvirtintas receptūras;
Pristatytų prekių priėmimas, jų kokybės, tinkamumo naudoti maisto produktams įvertinimas bei nurodytų kiekių sutikrinimas dokumentuose;
Rūpinimasis Bendrovės įrengimų, gamybinio inventoriaus, įrankių, matavimo prietaisų, indų, taros naudojimu, jų priežiūra;
Dienos pietų išdavimas. Reikalavimai:
Patirtis: Sėkminga darbo patirtis būtina (patirtis didelių renginių maitinime - privalumas). Žinios, Įgūdžiai, Gebėjimai: Geros higienos praktikos taisyklių (GHPT) išmanymas ir kasdienis naudojimas;
Pageidaujamos savybės: tvarkingumas, atsakomybė, organizuotumas, iniciatyvumas, operatyvumas ir pozityvumas;
Gebėjimas prisiimti atsakomybę už atliekamus ir prižiūrimus procesus;
Noras nuolatos mokintis ir tobulinti procesus;
Orientavimasis į laiku pasiektą rezultatą ir aukštą aptarnavimo kokybę;
Kompiuterinis raštingumas (MS Office). Įmonė siūlo:
Darbą nuo pirmadienio iki penktadienio - I-IV 08:00 - 16:30; V 08:00 - 15:30;
Terminuotą darbo sutartį iki 2026-04;
Aiškiai aprašytas darbo tvarkas, saugią ir draugišką darbo aplinką;
Galimybę į/iš darbo vykti nemokamu autobusu. Atlyginimą 1608 - 1942 €/Mėn. (neatskaičius mokesčių).
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.