Gyvi skoniai -tai fermentuoto maisto kūrėjai ir gamintojai. Fermentuoti produktai stiprina imunitetą, mažina emocinį valgymą ir skaidrina nuotaiką, mažina viršsvorį ir suteikia energijos, gerina virškinimo sistemos veiklą. Laukiame savo komandoje mylinčio maisto gamybą ir darbą virtuvėje žmogaus. Darbo pobūdis:
1. Pagalba virtuvėje (daržovių valymas, pirminis paruošimas, pjaustymas);
2. Fermentuotų produktų ir gėrimų gaminimas, tešlos maišymas, kepinių priežiūra;
3. Lipdukų užklijavimas, pakavimas;
4. Patalpų (sandėliavimo, gamybos) ir sienų priežiūra, valymas;
5. Gamybinės įrangos ir įrankių plovimas, chemijos priežiūra.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.