Ieškome pradedančio virėjo dirbti aukšto lygio restorano profesionalų komandoje. Darbo pobūdis - pusgaminių ruošimas, verslo pietų ruošimas, asistavimas šaltų patiekalų, desertų, garnyrų gamyboje. darbo grafikas yra pirmadienis - penktadienis po 8 darbo valandas nuo 11.30 val iki 20.00 val.(galima derintis). Kolektyvas nuolatinis ir profesionalus.
Priimsime pradedantį virėją
Apie siūlomą darbą, darbo pobūdis
Reikalavimai darbuotojui
Mokytis ar būti pabaigus virėjo specialybę ar kursus.
Įmonė siūlo
Draugišką ir tobulėjimui tinkamą darbo vietą, praktinius mokymus maisto gamybos technologijos.
Apie įmonę
Aukšto lygio restoranas Meat Steak House yra Vilniuje A. Juozapavičiaus g. 13 (ir Nidoje vasaros sezono metu).
Darbo sritis:
Virėjai
Restoranai, maisto gamyba
Restoranai, maisto gamyba
Papildoma informacija
Įdarbinimo tipas:
Pilna darbo diena
Darbo užmokestis
Siūlomas atlyginimas:
500,00 EUR/mėn.
Bruto (ant popieriaus)
Bruto (ant popieriaus)
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.
Kiti šios darbo srities darbo skelbimai
Reikalingas virejas Austrijoje
Austrija, Siūlo darbą
Darbas karštų patiekalų virėjui-Работа повару
UAB "EVLADA" Restoranas "Svarstyklės"
Kaunas, Siūlo darbą
Viruvės darbuotojas kebabinėje
Vilnius, Siūlo darbą