Ruošti ingredientus, sverti porcijas;
Maišyti įvairių kepinių tešlą;
Ruošti kepinių pusgaminius;
Pildyti darbo formas;
Ruošti ingredientus, sverti porcijas;
Maišyti įvairių kepinių tešlą;
Ruošti kepinių pusgaminius;
Pildyti darbo formas;
Neturinčius drabo patirties - apmokome!
Darbas pilnu etatu.
Darbo laiką dienos metu 7:00 - 16:00.
Darbo vietą Vilniaus centre tarp Konstitucijos pr. ir Žalgirio g.
Laiku mokamą atlyginimą.
Nuolaidą kepyklos gaminiams.
2009 m. komanda atvėrusi pirmos kepyklėlės duris dėjo dideles pastangas į gerus kepinių skonius ir kvapus, šviežumą ir jaukumą.
Naudodami tik šviežius ir tikrus produktus, kepėjai, konditeriai ir duonkepiai nuolat ieško naujų receptų ir tobulina esamus. Per ilgą darbo patirtį savo profesijų profesionalai kepyklėlių asortimentą yra praplėtę naujais ir unikaliais kepiniais, desertais ir duonomis.