Vadovaujantisi teisės aktais, organizuoja ir kontroliuoja sanitarinių-higieninių reikalavimų laikymąsi, sudaro perspektyvinius valgiaraščius, sudaro kasdieninius valgiaraščius, ruošia technologines maisto gamybos korteles, atlieka mitybos raciono energetinės vertės ir cheminės sudėties apskaičiavimus, tikrina maisto produktų kokybę, kontroliuoja produktų sudėjimo į atitinkamus patiekalus teisingumą ir porcijų išeigas, teisingą patiekalų pateikimą, maisto likučių ir pagamintų produktų virtuvėje teisingą laikymą, saugą darbe, priešgaisrinės saugos ir kitų normatyvų laikymąsi, savalaikį virtuvės darbuotojų medicininį patikrinimą, higienos įgūdžių ir pirmos pagalbos suteikimo apmokymą, ruošia maisto gamybos skyriaus darbo planą, sudaro virtuvės darbuotojams darbo grafikus, vykdo jų darbo laiko apskaitą, dalyvauja mokymuose, kelia profesinę kvalifikaciją.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.