Darbo pobūdis:
Maisto gaminimas pagal technologines korteles;
Žaliavų užsakymų organizavimas ir kontrolė;
Ruošiamo maisto kokybės užtikrinimas;
Pagalba kitiems virėjams;
Higienos normų laikymasis;
Virtuvės inventoriaus priežiūra. Reikalavimai:
Kandidatas turi turėti ne mažiau kaip 2 metų panašaus darbo patirtį;
Žaliavų apdirbimo ir teisingų maisto produktų paruošimo technologijų, jų laikymo ir sandėliavimo sąlygų žinojimas;
Orientacija į kokybišką rezultatą;
Būti sąžiningu, atsakingu ir kruopščiu;
Be žalingų įpročių. Mes jums siūlome:
Visas socialines garantijas;
Profesionalumą ir patirtį atitinkantį darbo užmokestį;
Dinamišką ir atsakingą darbą puikioje vietoje;
Atsakingą darbą draugiškame kolektyve.