Maisto gaminimas. Tiksliai pagal svorį priima iš sandėlio ir panaudoja produktus;
Gamina maistą griežtai laikantis Geros higienos praktikos taisyklių reikalavimų, ikimokyklinių įstaigų higienos normų ir taisyklių, vadovaujantis patiekalo receptūros technologinėmis kortelėmis;
Tikrina maisto produktų kokybę, laikymo terminus, prižiūri, kad į virtuvę pristatomi maisto produktai būtų saugūs, kokybiški, turėtų tai patvirtinančius dokumentus;
Kontroliuoja ir užtikrina, kad į grupes išduodamas maistas būtų reikiamos temperatūros, atitiktų nustatytas svorio normas;
Užtikrina, kad maistas į grupes būtų išduodamas griežtai laikantis nustatyto grafiko;
Prižiūri virtuvės inventoriaus, įrengimų, indų švarą, tvarką, saugumą;
Esant reikalui vykdo visus pagalbinius darbus, būtinus normaliam virtuvės darbui užtikrinti;
Atsakingai pildo reikiamus savikontrolės žurnalus.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.