1. organizuoja valgykloje vykdomą gamybinę ir prekybinę veiklą, apimančią maisto produktų priėmimą, laikymą, patiekalų gamybą, pardavimą;
2. veda nustatyta tvarka nemokamo maitinimo apskaitą;
3. sudaro valgiaraščius, receptūras ir technologinius aprašymus, gaminamų patiekalų kalkuliacines korteles;
4. vykdo ir užtikrina maisto produktų kiekinę ir suminę apskaitą, patikėtų materialinių vertybių apskaitą ir nurašymus;
5. atsako už geros higienos praktikos taisyklių laikymąsi, nuolat vykdo maisto tvarkymo savikontrolės sistemos procedūras;
6. . kontroliuoja išleidžiamos produkcijos kokybę;
7. kontroliuoja valgyklos darbuotojų darbą;
8. rūpinasi valgyklos inventoriumi, jo apskaita;
9. aptarnauja klientus, dirba su kasos aparatu.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.