Padavėjo ir barmeno profesijos mokytojo tikslas parengti
kvalifikuotą darbuotoją, kuris gebėtų savarankiškai aptarnauti maitinimo
paslaugas teikiančių įmonių lankytojus, pokylių ir priėmimų svečius, gaminti
gėrimus, kokteilius, šaltuosius ir karštuosius užkandžius bei juos patiekti. Profesijos mokytojas supranta padavėjo ir barmeno profesinę veiklą, veiklos
procesus, funkcijas ir uždavinius. Geba perteikti jau turimus, neformaliuoju ir
(arba) savaiminiu būdu įgytus padavėjo ir barmeno kvalifikacijoms būdingus
gebėjimus. Profesijos mokytojas teoriniuose užsiėmimuose moko maitinimo
įmonių ir barų veiklos, kulinarijos, maisto prekių mokslo, salės paruošimo, stalų serviravimo, lankytojų aptarnavimo, priėmimų organizavimo, higienos
normų reikalavimų, apsakaitos vedimo, estetikos ir kt. Praktinius mokymus
vykdo mokyklos verslo praktinio mokymo kabinetuose, laboratorijose, maitinimo įmonėse. Jų metu įtvirtina mokiniams klientų aptarnavimo, gėrimų
ir patiekalų gaminimo, apskaitos vedimo ir kt. gebėjimus.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.