- vadovauti ir dirbti su virtuvės kolektyvu;
- kainų analizė ir optimizavimas;
- darbas su R-Keeper ir Store House programa;
- VET ir darbų saugos išmanymas;
- virtuvės darbo planavimas ir organizavimas;
- maisto produktų ir kitų žaliavų užsakymai, priėmimas iš tiekėjų, apskaita, jų panaudojimo kontrolė
- technologinių kortelių koregavimas ir tobulinimas (programoje);
- darbuotojų mokymas;
HBH RESTORANAS VILNIUJE
Apie siūlomą darbą, darbo pobūdis
Reikalavimai darbuotojui
- išsilavinimas maisto gamybos ir ruošimo srityje
- darbštumas
- komunikabilumas
- "R-Keeper" programos išmanymas
- patirtis rengiant technologines korteles
- darbo patirtis 2-3 metai
- kūrybiškumas
- naujovių diegimas
- VET išmanymas
- domėjimasis naujovėmis
- organizaciniai gabumai
- atsakomybė už gamybinės veiklos rezultatus, pagamintos produkcijos kiekį ir kokybę
- nuosavas automobilis (atvykti į darbą Molėtų pl. Vilniaus raj.)
- maisto produktų ir kitų žaliavų užsakymai, priėmimas iš tiekėjų, apskaita, jų panaudojimo kontrolė.
Apie įmonę
UAB „Balrena“ (HBH restoranas Vilniuje) atstovaujanti lietuvišką virtuvę šiuo metu nuolatiniam darbui ieško virtuvės gamybos vadovo.
Darbo sritis:
Virėjai
Restoranai, maisto gamyba
Restoranai, maisto gamyba
Papildoma informacija
Įdarbinimo tipas:
Pilna darbo diena
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.
Kiti šios darbo srities darbo skelbimai
Reikalingas virejas Austrijoje
Austrija, Siūlo darbą
Darbas karštų patiekalų virėjui-Работа повару
UAB "EVLADA" Restoranas "Svarstyklės"
Kaunas, Siūlo darbą
Viruvės darbuotojas kebabinėje
Vilnius, Siūlo darbą