- Virtuvės (cecho) darbo organizavimas
- Maisto gamybos procesų priežiūra ir kontrolė
- Maisto gamyba ir gamybos procesų optimizavimas
- Naujų receptų testavimas, pagalba technologui
- Gamybos kokybės standartų laikymosi užtikrinimas
- Maisto saugos ir higienos normų laikymasis
- Naujų receptūrų diegimas gamyboje, darbuotojų apmokymas
VYR. VIRĖJAS (-A)-GAMYBOS VADOVAS (-Ė)
Apie siūlomą darbą, darbo pobūdis
Reikalavimai darbuotojui
- Stipri virėjo darbo patirtis
- Vadovaujamojo darbo patirtis viešojo maitinimo srityje (privalumas)
- Maisto gaminių ruošimo ir gaminimo procesų išmanymas
- Personalo darbo organizavimo sugebėjimai
- Orientacija į kokybišką rezultatą
- Atsakingumas, kūrybiškumas, nuovokumas, gebėjimas dirbti komandoje
Įmonė siūlo
- Puikias sąlygas bei tobulėjimo galimybes
- Visas socialines garantijas ir skaidrų darbo užmokestį
- Papildomus motyvacinius priedus už pasiektus rezultatus
- Visas darbui reikalingas priemones ir patogų darbo grafiką
- Darbo aplinką kuri atvira pasiūlymams, idėjoms, kūrybai bei kompromisams
- Darbo grafiką darbo dienomis nuo pirmadienio iki penktadienio po 8 darbo valandas, 6:00-15:00 val.
Darbo sritis:
Kiti maisto gamintojai
Restoranai, maisto gamyba
Restoranai, maisto gamyba
Papildoma informacija
Įdarbinimo tipas:
Pilna darbo diena
Darbo užmokestis
Siūlomas atlyginimas:
nuo 1400.00 EUR/mėn.
Neto (į rankas)
Neto (į rankas)
Kontaktai
Darbo vieta:
Vilnius
Lietuva
Lietuva
Kontaktinis asmuo:
Agnė
El. pašto adresas:
Telefono nr.:
Skambindami skelbimo autoriui pasakykite, kad skelbimą radote portale Dirba.lt
Kiti šios darbo srities darbo skelbimai
Kebabinės darbuotojas (-a)
Vilnius, Siūlo darbą
Operatorė (-ius)-padavėja (-as)
Vilnius, Siūlo darbą
Reikalinga-as, darbuotoja-as
Kaunas, Siūlo darbą