7. Virtuvės darbininkas privalo:
7. 1. sutvarkyti daržoves patiekalų gaminimui (nuskusti, nuplauti);
7. 2. pagal medicinos normos MN 30:1998 „Dietinio gydymo organizavimo asmens sveikatos priežiūros ir socialinės globos įstaigose tvarka” ir higienos normos HN 15:2005 „Maisto higiena“ reikalavimus, valyti, dezinfekuoti maisto gaminimo, šaldymo įrangos, virtuvės inventorių. 7. 3. atlikti kasdieninį ir generalinį virtuvės ir pagalbinių patalpų, paviršių valymą, tvarkymą ir dezinfekciją;
7. 4. vykdyti ir kitus teisėtus direktoriaus ir Maisto ruošimo skyriaus vadovo nurodymus, susijusius su atliekamu darbu, įformintus direktoriaus įsakymais, pagal turimą kvalifikaciją ir kompetenciją bei laiku atsiskaityti už šių įsakymų/užduočių įvykdymą
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.