Virėjas, 1, 0 pareigybė. Darbuotojas, einantis šias pareigas, turi atitikti šiuos specialius reikalavimus:
• būti ne jaunesnis kaip 18 metų amžiaus, baigęs specialiuosius virėjo kursus ir/arba turintis virėjo kvalifikaciją;
• žinoti vaikų mitybą reglamentuojančius dokumentus, patiekalų žaliavos apdirbimo rūšis bei būdus, maistinių savybių išsaugojimo, apdirbant produktus termiškai, būdus;
• žinoti virtuvės indų, inventoriaus pavadinimus ir paskirtį, jų plovimo, džiovinimo taisykles;
• kulinarinių patiekalų, šaltų patiekalų, sriubų, antrų patiekalų iš mėsos, žuvies, paukštienos, padažų, saldžių, dietinių patiekalų, paruošimo receptūras bei technologiją ir jų apipavidalinimo pagrindus;
• būti pareigingas, darbštus ir sąžiningas, susipažinęs su Geros higienos praktikos taisyklėmis.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.