Viešbutis ieško atsakingo ir motyvuoto vakarienės virėjo (-s), kuris (-i) prisijungtų prie mūsų komandos. Maisto gamyba – šaltieji ir karštieji patiekalai. Patiekalų ruošimas viešbučio svečiams, konferencijų ir renginių dalyviams. Darbas komandoje su kitais virtuvės darbuotojais, laikantis higienos ir kokybės standartų. Tvarkos palaikymas darbo vietoje, pasiruošimas kitai dienai. Darbo laikas:
Darbas 5 dienas per savaitę (I-V), pagal suminę darbo laiko apskaitą pilnu etatu. Popietinė pamaina nuo 12:00 iki 20:30 val. Reikalavimai darbuotojui:
Turėti patirtį virėjo pareigose
Geros žinios apie maisto ruošimą. Atsakingas požiūris į darbą, kruopštumą, punktualumą
Gebėjimas dirbti tiek komandoje, tiek savarankiškai
Motyvacija ir noras užtikrinti aukštą paslaugų kokybę. Mes jums siūlome:
Darbo aplinką, pagrįstą profesionalumu ir komandinio darbo dvasią
Galimybes nuolatos tobulėti, mokytis ir siekti karjeros
Specialias nuolaidas darbuotojams ir jų šeimos nariams. Nemokamus pietus ir kavą. Atlyginimas 1100-1300 Eur atskaičius mokesčius