Darbo pobūdis
Virtuvės personalo darbo organizavimas, mokymai bei valdymas;
Meniu kūrimas bei nuolatinė patiekalų gamybos kontrolė;
Kalkuliacinių ir technologinių kortelių ruošimas;
Atsakomybė už žaliavas (užsakymas/priėmimas), žaliavų realizavimo kontrolė (FIFO);
Atsakomybė už virtuvės švarą bei tvarką, geros higienos praktikos taisyklių taikymas;
Žaliavų inventorizacija. Reikalavimai
Darbo patirtis virtuvės komandos lyderio pozicijoje;
Stiprus organizuotumas, pasitikėjimas savimi, motyvacija, derybiniai įgūdžiai, disciplina;
Greita reakcija, tikslumas, kūrybingumas, punktualumas, ištvermė, lankstumas;
Atsakomybė už rezultatus ir pareigingumas;
Kompiuteriniai įgūdžiai (Microsoft Office). Mes jums siūlome
Įdomų darbą;
Draugišką kolektyvą;
Puikią galimybę realizuoti save;
Visas socialines garantija;
Profesinio tobulėjimo galimybes
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.