Virtuvės pagalbininkas atsakingas už pagalbą virtuvės darbuotojams kasdienėje veikloje, užtikrinant sklandų virtuvės darbą ir švarą. Pagrindinės funkcijos apima maisto ruošimo paruošiamuosius darbus, produktų plovimą, pjaustymą, indų bei virtuvės įrangos plovimą, darbo vietų švaros palaikymą. Taip pat padeda sandėliuoti produktus, rūšiuoti atliekas, laikytis higienos ir maisto saugos reikalavimų.
Siūlome darbą virėjo padėjėjui (-ai)
-
Atsakingumas, punktualumas ir sąžiningumas
-
Gebėjimas dirbti komandoje ir vykdyti vadovo nurodymus
-
Fizinė ištvermė, tvarkingumas
-
Greita orientacija ir gebėjimas dirbti intensyviu tempu
-
Higienos, švaros ir maisto saugos reikalavimų laikymasis
-
Gebėjimas dirbti savarankiškai ir kruopščiai
-
Panašaus darbo patirtis – privalumas (nebūtina)
-
Galiojanti sveikatos knygelė (arba pasirengimas ją pasidaryti)
-
Lankstumas darbo grafiko atžvilgiu (darbas pamainomis, savaitgaliais)
-
Stabilų darbą patikimoje įmonėje
-
Laiku mokamą darbo užmokestį
-
Visas socialines garantijas
-
Draugišką ir palaikančią darbo aplinką
-
Mokymus darbo vietoje ir pagalbą adaptacijos laikotarpiu
-
Lankstų darbo grafiką (galimybę derinti su studijomis ar kitais įsipareigojimais)
-
Nemokamą maitinimą darbo metu
-
Galimybę tobulėti ir kilti pareigose
UAB „Pas Stepą“ – maitinimo paslaugas teikianti įmonė, orientuota į kokybišką maistą, patikimą aptarnavimą ir jaukią aplinką klientams. Įmonė siekia užtikrinti aukštus higienos, maisto saugos ir klientų aptarnavimo standartus, nuolat tobulina darbo procesus ir skiria dėmesį darbuotojų profesionalumui.
Restoranai, maisto gamyba
Bruto (ant popieriaus)
Lietuva

