Ieškome vyr. virėjo(-os), kuriam(-iai) maisto gaminimas būtų aistra, o kūrybiškumas virtuvėje – savaime suprantamas dalykas.
Jūs turite puikiai išmanyti:
- Virtuvės darbo organizavimą;
- Sandėlio likučių kontrolę ir prekių užsakymus;
- Maisto produktų apdorojimą ir paruošimą realizacijai;
- Gaminamų patiekalų kokybės užtikrinimą;
- Patiekalų ruošimą pagal technologines korteles;
- Naujų patiekalų kūrimą;
- Pavaldžių darbuotojų darbo organizavimą, apmokymą, motyvavimą ir jų atliekamo darbo kontrolę;
- Maisto saugos ir higienos normų užtikrinimą.
CV siųskite el. paštu cask215@gmail.com
Reikalavimai:
- Sąžininga meilė maistui bei jo gamybai;
- Ne mažesnė nei trijų metų darbo patirtis šiuolaikinėje virtuvėje;
- Vadovavimo įgūdžiai;
- Kūrybiškumas;
- Maitinimo įstaigoms keliamų higienos reikalavimų išmanymas;
- Stiprus atsakomybės jausmas;
- Noras tobulėti.