Virėjas ruošia maistą ikimokyklinio ir mokyklinio amžiaus vaikams. Virėjas turi žinoti ir išmanyti: virtuvės darbo organizavimą;
įrengimų, virtuvės inventoriaus, indų, taros paskirtį, jų priežiūros ir naudojimo taisykles;
įvairių maisto gaminimo įrengimų racionalų ir saugų darbo režimą; patiekalų ir kulinarinių gaminių ruošimo technologiją;
įvairių maisto produktų ir pusgaminių šiluminio paruošimo būdus; pagrindines žaliavas, jų paskirtį, sudėjimo tvarką, santykį bei normas;
šiluminio maisto produktų apdorojimo (virimo, kepimo) trukmę ir temperatūrą; paruoštos produkcijos išeigas, gaminių virimo bei kepimo metu sumažėjimo procentus;
maisto laikymo bei realizavimo sąlygas; kulinarijos žaliavų savybes, žaliavų ir pusgaminių kokybės rodiklius; kulinarijos gaminių puošimo technologiją.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.