Darbo aprašymas:
• Meniu kūrimas bei nuolatinė patiekalų gamybos kontrolė;
• Atsakomybė už žaliavas (užsakymas / priėmimas), žaliavų realizavimo kontrolė;
• Derybos su tiekėjais;
• Atsakomybė už virtuvės švarą bei tvarką, geros higienos praktikos taisyklių taikymą;
• Žaliavų inventorizacija;
• Virtuvės personalo darbo organizavimas, atranka, mokymai bei valdymas;
• Visiška atsakomybė už priimamų sprendimų padarinius.
Reikalavimai kandidatui:
• Darbo patirtis virtuvės komandos lyderio pozicijoje (užsienio patirtis būtų privalumas);
• Derybiniai įgūdžiai;
• Stiprus organizuotumas, pasitikėjimas savimi, motyvacija, disciplina;
• Greita reakcija, tikslumas, ištvermė;
• Lankstumas darbo grafiko atžvilgiu;
• Užsienio kalbų mokėjimas: anglų arba prancūzų
Konfidencialumą garantuojame. Informuosime tik į kitą atrankos etapą patekusius kandidatus.