Pareigybės paskirtis: tinkamai organizuoti valgyklos darbą. Šias pareigas einantis darbuotojas vykdo šias funkcijas:
*planuoja ir rengia valgiaraščius, apskaičiuoja maisto produktų sąnaudas, užsako maisto produktus;
*kontroliuoja patiekalų kokybę visuose jų ruošimo ir patiekimo etapuose;
*rūpinasi maisto kokybės ir jų derinių parinkimu;
*aptaria maisto ruošimo problemas su vadovais, sveikatos priežiūros specialistu, virtuvės darbuotojais;
*koordinuoja virėjų ir kitų maistą ruošiančių darbuotojų darbą;
*tikrina reikmenis, įrangą ir darbo zonas siekiant užtikrinti atitiktį nustatytiems standartams;
*užtikrina higienos ir maisto saugos reglamentuojamųjų dokumentų vykdymą;
*atsako už Gimnazijos organizuojamą gamybinę ir prekybinę veiklą, apimančią maisto produktų priėmimą ir laikymą, gamybą, pardavimą ir jo vartojimo organizavimą;
*atsako už virtuvės, maisto išdavimo, pagalbinių patalpų, įrangos, indų, inventoriaus, įrankių atitikimą higienos normoms, saugos darbe, priešgaisrinės apsaugos ir kitų maitinimo įmonei keliamų reikalavimų laikymąsi;
*išduoda gamybai kokybiškus ir reikiamo svorio produktus iš maisto sandėlio, vykdo maisto sandėlio likučių kontrolę;
*vykdo papildomas valgyklos kasininko funkcijas: dirba elektroniniu kasos aparatu Gimnazijos valgykloje parduodant maistą mokiniams ir darbuotojams, pildo kasos operacijų apskaitos dokumentus, inkasuoja, skaičiuoja ir perduoda pinigus Gimnazijos kasininkui-apskaitininkui;
*vykdo kitas funkcijas, numatytas Gimnazijos valgyklos vyriausiojo virėjo pareigybės aprašyme ir kitus administracijos teisėtus nurodymus.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.