Rūpintis maisto produktų užsakymu, saugumu, tinkamu sandėliavimu, išdavimu. Laiku ir tiksliai pagal valgiaraštį išduoti maisto produktus į virtuvę. Palaikyti švarą ir tvarką sandėlyje. Tinkamai sandėliuoti maisto produktus, griežtai laikantis higienos reikalavimų. Kiekvieną mėnesį suderinti su buhalteriu maisto sandėlio apskaitos knygą. Rūpintis sandėlių įrenginių remontu, tinkamu eksploatavimu, saugos darbe ir priešgaisrinių taisyklių vykdymu. Tvarkyti būtiną sandėlininko maisto produktų ir žaliavų priėmimo žurnalą ir kitą dokumentaciją. Darbo patirtis ikimokyklinėje įstaigoje (privalumas). Pretendentai privalo pateikti šiuos dokumentus: 1. Prašymą leisti dalyvauti konkurse;
2. Asmens tapatybę, išsilavinimą patvirtinantį dokumentą;
3. Gyvenimo aprašymą;
5. Buvusių darboviečių rekomendacijas. Dokumentus pretendentai nurodytu adresu gali pristatyti asmeniškai, siųsti registruotu laišku ar elektroniu paštu.