1. Vykdo įstaigos direktoriaus teisėtus įsakymus ir nurodymus susijusius su atliekamo darbo funkcijomis. 2. Užsako, priima, sandėliuoja, užpajamuoja maisto produktus, juos nurašo ir atsiskaito Klaipėdos r. centralizuotai buhalterijai nustatyta tvarka. 3. Pagal dienos valgiaraštį-reikalavimą išduoda visus reikalingus dienos produktus virėjoms. 4. Kasdien tvarko maisto produktų apskaitą, pildo priėmimo-išdavimo dokumentus, veda sandėlio knygas, kitus buhalterijos pateiktus dokumentus. 5. Pildo sandėlyje sandėliuojamų produktų laikymo temperatūros rėžimo, sandėlio patalpų valymo darbų kontrolės žurnalus, maisto žaliavų ir produktų pajamų, išlaidų, likučių žurnalą ir kitus dokumentus. 6. Dalyvauja sandėlio patikrinimuose ir revizijose, vykstant vidaus ar išorės auditams, pateikia reikiamus duomenis ir dokumentus. 7. Tikrina sandėliuojamų maisto produktų faktinius likučius.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.