Darbo pobūdis: Ruošti ingredientus, sverti porcijas, skaityti ir suprasti ingredientus;
Mokėti naudotis gamybos įranga arba sugebėti mokytis;
Maišyti įvairių kepinių tešlą pagal kepėjo nurodymus;
Ruošti kepinių pusgaminius pagal kepėjo nurodymus;
Pildyti darbo formas. Reikalavimai: Greitai ir efektyviai orientuotis aplinkoje;
Būti kūrybingam;
Mokėti dirbti komandoje;
Sugebėti vykdyti gamybos vadovo nurodymus ir laikytis kokybinių standartų;
Organizaciniai gebėjimai;
Atsakingumas;
Sąžiningumas;
Mokėjimas dirbti savarankiškai, gebėjimas taikyti naujoves. Konditerio darbą sunku sėkmingai dirbti lėto suvokimo, sutrikusios regos ar judėjimo asmenims. Dirbti negali asmenys, sergantys tuberkulioze ar kitomis užkrečiamosiomis ligomis, epilepsija. Mes jums siūlome
Įvairiapusišką darbo pobūdį;
Kompetenciją atitinkantį atlyginimą;
Darbo valandos nuo 7 iki 16 val. Reikalingi konditeris ir sluoksniuotojo padėjėjas. Taip pat gamybos cecho pagalbinis darbuotojas