Ruošti ingredientus, sverti porcijas, skaityti ir suprasti ingredientus;
Mokėti naudotis gamybos įranga;
Maišyti įvairių kepinių tešlą;
Ruošti kepinių pusgaminius;
Kepti/ruošti tortus, pyragus, bandeles, duoną ir kitus produktus pagal reikalavimus;
Pildyti darbo formas. Reikalavimai:
Greitai ir efektyviai orientuotis aplinkoje;
Būti kūrybingam;
Mokėti dirbti komandoje;
Sugebėti vykdyti gamybos vadovo nurodymus ir laikytis kokybinių standartų;
Organizaciniai gebėjimai;
Atsakingumas;
Sąžiningumas;
Mokėjimas dirbti savarankiškai, gebėjimas taikyti naujoves. Konditerio darbą sunku sėkmingai dirbti lėto suvokimo, sutrikusios regos ar judėjimo asmenims. Dirbti negali asmenys, sergantys tuberkulioze ar kitomis užkrečiamosiomis ligomis, epilepsija. Mes jums siūlome:
Įvairiapusišką darbo pobūdį;
Kompetenciją atitinkantį atlyginimą;
Darbo valandos nuo 7 iki 16 val.