Darbo pobūdis - valgiaraščių sudarymas, virtuvės personalo darbo grafikų sudarymas, virtuvės darbo organizavimas ir kita. Reikalavimai: 1. dietetikos technologo pareigas gali užimti asmuo, turintis dietinio maisto paruošimo technologo aukštesnįjį arba aukštąjį išsilavinimą ar baigęs dietetikos technologo specializacijos kursus ir turintis dietetikos technologo kvalifikaciją;
2. dietetikos technologas turi žinoti dietetikos principus, maisto ruošimo technologiją, degustacijos reikalavimus, valgiarasčio sudarymo principus, maisto gamybos ir asmens higienos reikalavimus bei mokėti sudaryti patiekalų receptūras, ruošti patiekalus, įvertinti patiekalų kokybę;
3. dietetikos technologas privalo žinoti Lietuvos medicinos normą „MN 30:1998 Dietinio gydymo organizavimo asmens sveikatos priežiūros ir socialinės globos įstaigose tvarka“, Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 2011 m. lapkričio 11 d. įsakymą Nr. V – 964 „Dėl maitinimo organizavimo ikimokyklinio ugdymo, bendrojo ugdymo mokyklose ir vaikų socialinės globos įstaigose tvarkos aprašo patvirtinimo“ su vėlesniais pakeitimais ir papildymais, Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 2007 m. gruodžio 29 d. įsakymą Nr. V-1090 „Dėl Rekomenduojamų maisto produktų paros normų socialinę globą gaunantiems asmenims patvirtinimo“ su vėlesniais pakeitimais ir papildymais, higienos ir infekcijų kontrolės reikalavimus, elektrosaugos, gaisrinės saugos bei saugos ir sveikatos darbe taisykles.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.