priima ir sutikrina iš sandėlio gautų produktų kiekius, pasirašo valgiaraštyje;
ruošia maisto patiekalus pagal technologinius reikalavimus, vadovaujantis valgiaraščiu;
bendradarbiaujant su gamybos vadovu ir dietistu atlieka naujų patiekalų bandomuosius gaminimus prieš įtraukiant juos į valgiaraštį arba jau esamų patiekalų bandomuosius gaminimus, esant neaiškumams dėl žaliavų kiekių bei gaminimo technologijos;
užtikrina gerą patiekalų ruošimo kokybę, laikantis technologinių reikalavimų;
išduoda pagamintus maisto patiekalus pagal nustatytas maitinimo normas ir maisto atidavimo grafiką, tinkamos temperatūros bei patrauklios išvaizdos pagal skyrių pateiktus užsakymus;
užtikrina virtuvės patiekalų tinkamą gamybą ir kokybę, žaliavų ir maisto produktų bei prieskonių naudojimą, technologijos ir higienos reikalavimų laikymąsi;
teikia pasiūlymus gaminamų patiekalų receptūroms gerinti;
užtikrina, kad būtų vykdomas maisto šiluminio apdorojimo (paruošimo) temperatūros registravimas žurnale;
užtikrina, kad virtuvės darbuotojai atliktų jiems pavestus darbus ir užtikrina šių darbų atlikimo kokybę;
užtikrina, kad virtuvės darbuotojai laikytųsi higienos, saugos ir sveikatos darbe, priešgaisrinės saugos ir eksploatacinių (gamintojų) instrukcijų reikalavimų;
koordinuoja virtuvės darbuotojų valymo dezinfekavimo plano laikymąsi ir valymo registravimą;
užtikrina virtuvės indų ir inventoriaus ženklinimą, jų naudojimą pagal paskirtį;
prižiūri virtuvės darbui naudojamus įrenginius, inventorių, atsako už jų saugumą, užtikrina, kad būtų dirbama tik su tvarkingais, nekeliančiais grėsmės darbuotojų sveikatai ir gyvybei įrenginiais bei inventoriumi;
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.