Pagrindinės pareigos: Indų ir virtuvės įrankių plovimas (yra indų plovimo mašina)
Virtuvės zonos švaros priežiūra, plovimo technikos valymas ir priežiūra. Bendradarbiavimas su kitais virtuvės darbuotojais, siekiant užtikrinti efektyvų darbo procesą. Laikymasis higienos ir saugos standartų. Darbo pobūdis: indų plovimas po pietų ir vakarienės, maisto gaminimo indų plovimas. Svarbiausia "pagauti" indus, kai jie ateina po pietų ir vakarienės, tuomet procesas neužsitęsia, indų neprisikaupia ir darbas vyksta labai sklandžiai, nieko nepridžiūna ir lengvai nusivalo. Ypač padeda indų plovimo mašina. Yra suteikiamos kokybiškos medžiagos ir įrankiai, kad irgi palengvintų darbą, nusiplautų viskas greičiau. Restorano darbo laikas nuo 12 val. iki 23, bet personalo skiriasi. Todėl darbo grafikas gali būti derinamas. Mielai kviečiame susidomėjusius prisijungti prie draugiškos komandos, kviečiame susisiekti
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.