Planinių ir individualių valgiaraščių sudarymas, patiekalų maistinės ir energinės vertės skaičiavimas. Bendravimas su klientais, jų poreikių analizė ir įgyvendinimas.
Planinių ir individualių valgiaraščių sudarymas, patiekalų maistinės ir energinės vertės skaičiavimas. Bendravimas su klientais, jų poreikių analizė ir įgyvendinimas.
Panaši darbo patirtis;
Dietetikos studijų bakalauro diplomas;
Puikūs planavimo įgūdžiai ir organizaciniai gebėjimai;
Aktyvumas, iniciatyvumas ir atsakingumas;
Gebėjimas dirbti komandoje ir priimti sprendimus;
Geri darbo kompiuteriu įgūdžiai.
Įdomų, savarankišką, kupiną iššūkių darbą perspektyvioje įmonėje;
Draugišką ir bendradarbiaujantį kolektyvą;
Galimybę tobulėti ir realizuoti savo idėjas;
Visas socialines garantijas.