Pareigybės paskirtis: tinkamai organizuoti valgyklos darbą. Šias pareigas einantis darbuotojas vykdo šias funkcijas:
*planuoja ir rengia valgiaraščius, apskaičiuoja maisto produktų sąnaudas, užsako maisto produktus, *kontroliuoja patiekalų kokybę visuose jų ruošimo ir patiekimo etapuose, *rūpinasi maisto kokybės ir jų derinių parinkimu, *aptaria maisto ruošimo problemas su vadovais, sveikatos priežiūros specialistu, virtuvės darbuotojais, *koordinuoja virėjų ir kitų maistą ruošiančių darbuotojų darbą;
*tikrina reikmenis, įrangą ir darbo zonas siekiant užtikrinti atitiktį nustatytiems standartams, *atsako už Gimnazijos organizuojamą gamybinę ir prekybinę veiklą, apimančią maisto produktų priėmimą ir laikymą, gamybą, pardavimą ir jo vartojimo organizavimą, *išduoda gamybai kokybiškus ir reikiamo svorio produktus iš maisto sandėlio, vykdo maisto sandėlio likučių kontrolę, *vykdo papildomas valgyklos kasininko funkcijas, *vykdo kitas funkcijas, numatytas Gimnazijos valgyklos vyriausiojo virėjo pareigybės aprašyme ir kitus administracijos teisėtus nurodymus.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.