šias pareigas einantis darbuotojas vykdo šias funkcijas:
teikti būtinąją medicinos pagalbą Lietuvos Respublikos teisės aktų numatyta tvarka. priima tiksliai pagal svorį iš sandėlio produktus ir įvertina gautų produktų tinkamumą maisto gaminimui; užtikrina savalaikį, geros kokybės ir skanaus maisto pagaminimą pagal pateiktą valgiaraštį, paruoštas technologines korteles ir laikantis maisto gamybos reikalavimų;
paskirsto maistą socialinių paslaugų gavėjams, užtikrina, kad pagamintas gaminys atitiktų nurodytą technologinėje kortelėje svorį ir kokybę;
išduoda pagamintą maistą nustatytu laiku ir reikiamos temperatūros; nuosekliai laikosi maisto tvarkymo procesų etapų ir maisto produktų realizavimo terminų;
baigus darbą, švariai išvalyti visus įrengimus ir paviršius, kurie tiesiogiai lietėsi su maistu, reikalui esant, laikantis dezinfekcijos plano metodikos juos dezinfekuoti dezinfekavimo medžiagomis;
naudoja, valo ir prižiūri virtuvės įrangą bei darbo vietą;
pildo globos namų direktoriaus įsakymu nustatytą geros higienos praktikos taisyklių taikymo įstaigoje dokumentaciją; darbo vietoje laikosi darbo saugos ir sveikatos, elektrosaugos, priešgaisrinės apsaugos, sanitarijos ir higienos reikalavimų, pagal grafiką tikrinasi sveikatą; užtikrina socialinių paslaugų kokybę, taikant Savanoriškos Europos socialinių paslaugų kokybės sistemos EQUASS standartų taikymą; užtikrina, kad maisto gaminimo ir išdavimo patalpose nebūtų pašalinių žmonių; vykdo kitus su virėjo pareigybės funkcijomis susijusius vyr. slaugytojo ir dietisto nurodymus bei pavedimus.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.