Pakuoti konditerijos gaminius ir kepinius;
Stebėti pagamintos produkcijos kokybę;
Palaikyti tvarką ir švarą darbo vietoje;
Pildyti darbo formas.
Pakuoti konditerijos gaminius ir kepinius;
Stebėti pagamintos produkcijos kokybę;
Palaikyti tvarką ir švarą darbo vietoje;
Pildyti darbo formas.
Greitai ir efektyviai orientuotis aplinkoje;
Mokėjimas dirbti komandoje ir savarankiškai;
Vykdyti gamybos vadovo nurodymus ir laikytis kokybinių standartų;
Atsakingumas;
Sąžiningumas;
Lietuvių kalbos mokėjimas (skaitymas, rašymas).
Nuolatinį darbą pilnu etatu;
Slenkantį darbo grafiką, 4 darbo dienos, 2 poilsio. Darbo valandos nuo 7.00 iki 16.00 val.;
Kompetencijas atitinkantį ir laiku mokamą atlyginimą;
Nuolaidas kepyklos produkcijai;
2009 metais mūsų komanda atvėrusi pirmos kepyklėlės duris dėjo dideles pastangas į gerus kepinių skonius ir kvapus, šviežumą ir jaukumą.
Naudodami tik šviežius ir tikrus produktus, kepėjai, konditeriai ir duonkepiai nuolat ieško naujų receptų ir tobulina esamus. Per ilgą darbo patirtį savo profesijų profesionalai kepyklėlių asortimentą yra praplėtę naujais ir unikaliais kepiniais, desertais ir duonomis.