1. vykdo Centre organizuojamą gamybinę veiklą, apimančią maisto produktų priėmimą ir laikymą, gamybą, išdavimą ir jo vartojimo organizavimą;
2. užtikrina tikslų žaliavų, maisto produktų, prieskonių naudojimą virtuvėje pagal patvirtintas technologines korteles ir valgiaraščius;
3. atsako už virtuvės, maisto išdavimo, pagalbinių patalpų, įrangos, indų, inventoriaus, įrankių atitikimą higienos normoms ir Gerosios higienos praktikos (GHP) taisyklėms, saugos darbe, priešgaisrinės saugos ir kitų maitinimo įmonei keliamų reikalavimų laikymąsi;
4. plauna ir dezinfekuoja indus, patalpas, įrengimus specialiomis leistinomis medžiagomis ir priemonėmis;
5. užtikrina, kad gamyboje būtų naudojamos tik žaliavos ir maisto prekės bei maisto priedai, atitinkantys jų kokybę reglamentuojančių dokumentų reikalavimus
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.