Virėjas (-a) atsakingas (-a) už sušių, japoniškos virtuvės ir kitų restorano meniu patiekalų ruošimą pagal nustatytus receptus ir kokybės standartus. Darbo metu užtikrinamas švaros, tvarkos ir higienos laikymasis, sklandus bendradarbiavimas su kolektyvu, atsižvelgiant į svečių poreikius ir restorano aptarnavimo kultūrą. PAGRINDINĖS ATSAKOMYBĖS: Sušių, sashimi, maki, nigiri, wok patiekalų ir kitų meniu pozicijų gamyba. Darbo vietos paruošimas ir produktų paruošimas gamybai (ingredientų supjaustymas, ryžių virimas, daržovių paruošimas ir pan. ). Maisto kokybės, porcijų dydžio ir patiekimo estetikos kontrolė. Higienos normų ir maisto saugos reikalavimų laikymasis (pagal HORECA standartus). Inventoriaus ir žaliavų naudojimo apskaita, prekių poreikio nurodymas atsakingam asmeniui. Bendradarbiavimas su kitais virtuvės darbuotojais, siekiant sklandaus darbo proceso. Galimas darbo grafikas vakarais, savaitgaliais ir švenčių dienomis. REIKALAVIMAI KANDIDATUI: Panašaus darbo patirtis (pageidautina, bet nebūtina – apmokome). Atsakingumas, greita orientacija, kruopštumas. Gebėjimas dirbti komandoje ir savarankiškai. Noras mokytis ir tobulėti Azijos virtuvės srityje. Mokami priedai už pasiektus darbo rezultataus
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.