Pagal valgiaraštį užsakyti ir priimti maisto produktus iš tiekėjų su kuriais sudarytos sutartys, sutikrinti maisto produktų kiekius, kainą, kokybę, realizacijos laiką, atitikimą maisto higienos reikalavimams, prižiūrėti, kad tiekėjų pristatomi maisto produktai būtų saugūs, turėti tai patvirtinančius dokumentus, reikalauti, kad kartu su produktais tiekėjas pateiktų sąskaitas faktūras, išduoti maisto produktus į virtuvę, juos nurašyti, tinkamai sandėliuoti maisto produktus, vesti maisto produktų apskaitą, materialinių vertybių likučius, dalyvauti inventorizuojant maisto produktus, pateikti patikrinimams reikalingus dokumentus. Užtikrinti daržovių paruošimą maisto gamybai, palaikyti tvarką ir švarą sandėlyje ir virtuvės patalpose. Gebėjimas dirbti komandoje, atsakingumas, darbo kompiuteriu įgūdžiai. Papildoma funkcija - virtuvės pagalbinis darbuotojas (0, 5 et. ): užtikrinti daržovių paruošimą maisto gamybai, laikytis asmens higieninių reikalavimų, priklausomai nuo atliekamo darbo dėvėti spec. aprangą, palaikyti tvarkingą ir švarią darbo vietą: plauti paskirtą patalpą ir virtuvės indus, prižiūrėti virtuvės patalpas, darbo įrankius, inventorių.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.