Pagrindinės pareigos:
Atsakingas indų ir virtuvės įrankių plovimas. Virtuvės ir valgomųjų zonų priežiūra, užtikrinant švarą ir tvarką. Bendradarbiavimas su kitais virtuvės darbuotojais, siekiant užtikrinti efektyvų darbo procesą. Laikymasis higienos ir saugos standartų visose virtuvės operacijose. Restoranas nėra didelis, plovimas indų po pietų ir po vakarienės daugiausia, dienos metu tarp 16-17 užsiimama aplinkos priežiūra, kadangi restorane būna ramu ir naujų indų neateina plovimui. Pirmoji dienos pusė skiriama daugiau aplinkos priežiūrai ir valymui, po 18 val. tiesiog plovimas indų, tuomet darbas pabaigiamas anksčiau ir labai greitai. Dienos pabaigoje grindų plovimas virtuvės zonoje prieš baigiant pamainą. Jeigu dirbama atsakingai, indų neprisikaupia ir viskas vyksta greitai ir sklandžiai. Kadangi indų nebūna labai daug, ieškome žmogaus, kuris laisvu laiku prižiūrėtų tvarką aplinkoje.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.