Sudaryti perspektyvinius valgiaraščius; sudaryti kasdieninius valgiaraščius atsižvelgiant į perspektyvinį valgiaraštį; rengti patiekalų gamybos technologinius aprašymus ir technologijos korteles;Skaičiuoti maisto davinio maistinę ir energinę vertę; Kontroliuoti gaunamų maisto produktų kokybę ir laikymą, gaminamo maisto kokybę ir kiekybę gamybą, šiluminį paruošimą, pateikimą, išdalinimą, higienos reikalavimų laikymąsi;Prižiūrėti maitinimo organizavimą grupėse; Rengti maisto produktų pirkimo sąlygas, atsakyti už maisto produktų pirkimų planavimą, užsakyti reikalingus maisto produktus vaikų maistui gaminti; Vykdo viešųjų pirkimų (maisto pirkimų) iniciatoriaus bei organizatoriaus funkcijas: rengia maisto produktų pirkimų užsakymo paraiškas, vykdo su tiekėjais sudarytų sutarčių priežiūrą (tikrina kainas ir atvežtų prekių kokybę, seka sutarčių galiojimo pabaigą ir informuoja ūkvedį prieš 2 mėn. ) visą sutarties galiojimo laikotarpį;Vykdo maisto prekių pirkimo verčių skaičiavimus ir kiekvienų metų pabaigoje pateikia ūkvedžiui; Užsako ir priima maisto produktus iš tiekėjų, sutikrinęs su gautomis prekėmis, pasirašo sąskaitas-faktūras; Kiekvieną dieną veda maisto produktų kiekybinę apskaitą, pažymi maisto produktų likučius sandėlio apskaitos knygose, kartą per savaitę susiderina su buhalteriu maisto produktų likučius; Kasdien pildo valgiaraštį (reikalavimą) ir teikia direktoriui tvirtinti iki 9. 30 val; Pagal valgiaraštį išduoda maisto produktus į virtuvę; Materialiai atsako už sugedusius ar pasibaigusius vartojimo terminais produktus; Vykdo kitus teisėtus lopšelio-darželio direktoriaus ar ūkvedžio nurodymus susijusius su pareigybės funkcijomis.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.