tinkamai organizuoti padalinio, kuriame dirba, valgyklos darbą. Vyriausiasis virėjas turi žinoti ir mokėti: materialinės atsakomybės pagrindus, darbo apskaitos ir kalkuliacijos taisykles, įrengimų, virtuvės inventoriaus, indų, taros paskirtį, jų priežiūros ir naudojimo taisykles, įvairių maisto gaminimo įrengimų racionalų ir saugų darbo režimą, patiekalų ir kulinarinių gaminių ruošimo technologiją, lietuviškų, firminių ir užsienio šalių patiekalų gamybos ypatumus, pagrindines žaliavas, jų paskirtį, sudėjimo tvarką, santykį bei normas, įvairių maisto produktų ir pusgaminių šiluminio paruošimo būdus, šiluminio maisto produktų apdorojimo (virimo, kepimo, troškinimo) trukmę ir temperatūrą, paruoštos produkcijos išeigas, gaminių virimo bei kepimo metu sumažėjimo procentus, pusgaminių ir paruoštos produkcijos laikymo bei realizavimo sąlygas, pusgaminių iš faršo asortimentą ir paruošimo būdus ir kita.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.