- užsako ir priima maisto produktus;
- pagal valgiaraštį išduoda maisto produktus iš sandėlio;
- veda gaunamų ir išduodamų maisto produktų apskaitą ir atsiskaito su buhalterija;
- ruošia maistą pagal technologinius reikalavimus ir pagal maitinimo organizatoriaus sudarytą valgiaraštį;
- užtikrina gerą patiekalų ruošimo kokybę, laikantis technologinių reikalavimų; - kontroliuoja maisto atidavimą vartotojams pagal nustatytas maitinimo normas ir maisto atidavimo grafiką;
- kontroliuoja virtuvės išleidžiamos produkcijos gamybą, žaliavų ir maisto produktų, prieskonių naudojimą, technologijos ir sanitarijos normų laikymosi; - matuoja temperatūrą šaldytuvuose, esančiuose virtuvėje ir sandėlyje, ir registruoja žurnale; - užtikrina produktų, prekių ir inventoriaus saugą pagal higienos-sanitarijos reikalavimus;
- paskirsto darbus virtuvės darbuotojams ir kontroliuoja šių darbų atlikimo kokybę;
- kontroliuoja, kad virtuvės darbuotojai laikytųsi, sanitarijos-higienos normų, saugos ir sveikatos darbe, priešgaisrinės saugos ir eksploatacinių (gamintojų) instrukcijų reikalavimų; - teikia siūlymus administracijos darbuotojams dėl virtuvės darbo pagerinimo.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.