Apie siūlomą darbą, darbo pobūdis
• Organizuoti ir kontroliuoti virtuvės patiekalų gamybos, žaliavų tiekimo, virtuvės personalo darbą, atsakyti už priimamų sprendimų padarinius.• Tobulinti patiekalų meniu, atsižvelgiant į socialinius ir rinkos prioritetus, didinti darbo efektyvumą, gerinti gaminamų patiekalų kokybę irkonkurencingumą.• Kontroliuoti numatytą patiekalų gamybos trukmę, analizuoti atsiradusias patiekalų nekokybiškumo priežastis. Priimti sprendimus dėl kokybės taisymo.• Rūpintis savo darbo rezultatais ir kelti reikalavimus kolegoms.• Kontaktuoti su produktų tiekimo vadybininkais, užtikrinti produktų tiekimą sekti akcijas parduotuvėse, parinkti geriausią kokybės ir kainos santykį.• Pildyti geros higienos praktikos žurnalus• Kontroliuoti žaliavų ir pagamintų produktų laikymo sąlygas ir vartojimo terminus.
Darbo sritis:
Virėjai
Restoranai, maisto gamyba
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.