8. Darbininkas atlieka šias funkcijas:
8. 1. tiksliai atlieka teisėtus tiesioginio vadovo nurodymus;
8. 2. dirba apsivilkęs tvarkingais, higienos reikalavimus atitinkančiais darbo drabužiais ir
naudojasi kitomis darbui reikalingomis asmeninėmis apsauginėmis priemonėmis;
8. 3. dirbdamas plovykloje dėvi vandeniui nelaidžią prijuostę ir gumines pirštines;
8. 4. naudojasi darbo įrankiais, elektros ir mechaniniais įrengimais (mėsos malimo mašina, bulvių skutimo mašina, šaldytuvais ir panašiomis priemonėmis);
8. 5. dirba pagalbinius darbus virtuvėje, 8. 6. palaiko švarą virtuvėje, valgykloje ir pagalbinėse patalpose;
8. 7. valydamas virtuvės patalpas, įrangą, stalus ir darbo įrankius imasi visų priemonių, kad būtų išvengta produktų užteršimo valymo, plovimo ir dezinfekavimo medžiagomis;
8. 8. žaliavas neša tvarkingoje taroje;
8. 9. padeda virėjui pastatyti puodus maisto gaminimui ant viryklės, valo daržoves
rankiniais įrankiais ir mašina, pjausto žalius, virtus ir skirtingų pavadinimų produktus ant lentelių;
8. 10. baigęs darbą sutvarko darbo vietą, padeda nuvalytus įrankius į vietas;
8. 11. dirba tik tuos nurodytus darbus, kurių vykdymas yra gerai žinomas ir nekelia
pavojaus jo paties ar aplinkinių darbuotojų sveikatai ir gyvybei;
8. 12. neužsiima pašaliniais darbais, kalbomis ir netrukdo kitiems;
8. 13. kiekvienais metais reguliariai tikrinasi sveikatą ar neserga užkrečiamomis ligomis;
8. 14. vykdo direktoriaus ir direktoriaus pavaduotojo ūkiui, vyriausiojo virėjo nurodymus
ir pavedimus.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.