1. Virtuvės darbininkas (-ė) atlieka šias funkcijas:
1. 1. dirba pagalbinius darbus virtuvėje, atlieka pirminį daržovių paruošimą; 1. 2. atsako už virtuvės ir pagalbinių patalpų švarą, virtuvės inventoriaus sanitarinę būklę; 1. 3. valant virtuvės patalpas, įrangą, stalus ir darbo įrankius imasi visų priemonių, kad būtų išvengta produktų užteršimo valymo, plovimo ir dezinfekavimo medžiagomis; 1. 4. laikosi asmens higienos, dėvi tinkamus, švarius darbo drabužius, dengiančius asmeninius drabužius, galvos apdangalą, dengiantį plaukus ir avalynę. Dirbant plovykloje dėvi vandeniui nelaidžią prijuostę ir gumines pirštines. Prijuostės ir darbo drabužiai neturi siekti grindų;
1. 5. turi būti susipažinęs su rankų plovimo taisyklėmis ir pastoviai jų laikosi;
1. 6. prieš pradedant darbą kruopščiai nusiplauna rankas, laikantis rankų plovimo instrukcijos; 1. 7. atsako už tinkamą valymo inventoriaus laikymą ir naudojimą; 1. 8. laikosi indų plovimo taisyklių. 1. 9. visus įrengimus ir paviršius, kurie tiesiogiai lietėsi su maistu, pabaigus darbą, švariai išvalo, reikalui esant dezinfekuoja dezinfekavimo priemonėmis, kurios naudojamos pagal paskirtį, gamintojo nurodytomis sąlygomis. Nuolat laikosi patalpų tvarkymo plano;
1. 10. prižiūri maisto sandėlio švarą ir tvarką;
1. 11. vykdo valgyklos vedėjo nurodymus sanitarijos ir higienos klausimais. 1. 12. reikalui esant, vaduoti neatvykusį į darbą kito Kautech skyriaus virtuvės darbininką suderinus su direktoriaus pavaduotoju infrastruktūrai arba valgyklos vedėju. 1. 13. nesant tiesioginio darbo (vasaros ar mokinių atostogų metu), atlikti kitus reikalingus ūkio darbus, pagal savo kompetenciją, bei vykdyti direktoriaus pavaduotojo infrastruktūrai arba valgyklos vedėjo vienkartinius teisėtus nurodymus.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.